Regnery.net Internet

HTML CSS PHP MYSQL JQuery SEO – internetoplossingen

PHP

PHP is een dynamische scripttaal waar je heel veel mee kunt doen. Je kunt er dynamische sites mee bouwen zoals content management systemen, gastboeken en chatrooms. Maar ook ingewikkeldere concepten zoals projectmanagement, contract beheer programma’s en andere complexe programma’s kun je er mee bouwen. Begin bij het begin en doorloop deze php cursus en scripts en leer PHP begrijpen.

PHP

Hier vind je de basis uitleg van wat is PHP en wat kun je ermee doen? Hoe verwerk je PHP in HTML? Verder vind je hier PHP script voorbeelden van code waarmee je direct aan de slag kunt.

Cursus:

Cursus PHP voor iedereen. Regelmatig zal ik een nieuwe tutorial schrijven om je kennis steeds verder te verdiepen. Schrijf je in als bezoeker en blijf via de mail op de hoogte!

PHP Script voorbeelden

  • gastenboek: voorbeeld script van een uitgebreid gastenboek, voorzien van MySQL database, BBcode en filtertechnieken van variabelen.
  • formulier: voorbeeld script van hoe je een formulier kunt maken in PHP, variabelen doorgeeft, schoonmaakt van ongewenste tekens en verwerkt.